Inspiratiedag Let’s Connect! #33-2019

Let’s Connect! Een inspiratiedag over samenwerken. Dat was de titel van een feestelijke dag waar ongeveer 500 collega’s bij elkaar kwamen op de Lloydstraat. In een afwisselend, waar nodig luchtig, interactief of verdiepend programmaonderdeel werd er op verschillende manieren aandacht besteed aan samenwerken.

Hoe doe je het? Wat zijn de voordelen van samenwerken? Waarom is het soms lastig? En met wie werken we binnen STC Group eigenlijk samen? Bij de borrel werd er nagepraat, bijvoorbeeld over de droom van Frits waarin studenten makkelijk en gelukkig doorstromen naar het hbo, over de spiegelneuronen van Cathelijne Wildervanck die helpen je in te leven in de gevoelens van een ander of over de grote STC Quiz van Rens Merkelbach, waar door fanatiek samenwerken een enorme knuffel-logeerbeer gewonnen kon worden. Ook werd er nagepraat over de scene die Theater als Spiegel speelde en waar het publiek een alternatief mocht aangeven. En vol lof werd er gesproken over de workshops die de collega’s georganiseerd hadden. Van marshmallow-challenge, tot intervisie, van Big MAC Challenge tot Professioneel samenwerken en van Werken in Teams tot een workshop over de organisatiecultuur, alle workshops waren leerzaam, vermakelijk, interactief, verdiepend, bemoedigend. En de inzichten waren verrijkend, onthutsend, leerzaam, aangenaam of verhelderend. Tel daarbij op dat de kroketten weer smakelijk waren, de broodjes heerlijk en de koffie opwekkend.

We bedanken iedereen die heeft meegeholpen. Alle medewerkers van de facilitaire afdeling voor hun waardevolle taak van ruimtes inrichten, Events voor het verzorgen van de lunch, de borrel en de koffie en thee. De collega’s die een workshop georganiseerd hebben en alle collega’s die in een eerder of later stadium meegedacht hebben over het onderwerp en het programma. Je kunt nog even op de site kijken naar de workshop-omschrijvingen en workshopgevers. De aftermovie volgt binnenkort. Let’s Connect!

Meer info: Esther Ouwens Nagell en Marieke van der Honing