STC Innovatie conferentie Smart Vision #40 – 2019

Strategie – Op 13 februari 2020 organiseert STC Group een innovatieconferentie over Digital Reality in de haven. Op dit moment investeren al veel bedrijven in en om de haven in Augmented Reality, Virtual Reality en Mixed Reality toepassingen. Maar er zijn er ook die nog pas op de vooravond staan in investeren in deze toepassing.

Doel van deze conferentie is om het STC te positioneren als kennisplatform waar de ontwikkelaars van deze technologie en het bedrijfsleven dat hierin wil investeren elkaar ontmoeten. De rol en inzet voor het STC is het verkennen van de mogelijkheden en het verkennen van partnerschappen, waarmee we ons onderwijs – en simulaties in het bijzonder – kunnen verrijken. Dat is dan ook onze boodschap aan het bedrijfsleven: investeer met ons in digitale omgevingen om Digital Reality ook in ons onderwijs een plek te geven.

We hebben een mooi programma, waarin een aantal vooraanstaande tech-developers hun huidige AR-, VR- en XR-toepassingen laten zien. Zo wordt de gloednieuwe Hololens 2 gepresenteerd door een Microsoft MVP van Wortell, vertelt de Global Innovation manager van Vopak over hun digitale transformatie en demonstreert Kotug hun gebruik van smart glasses voor remote assistance-werkzaamheden. En nog veel meer.

Lees het complete programma op https://www.smartvisionexperience.nl. Wil je het event delen in jouw LinkedIn-netwerk? Deel dan dit bericht https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6612306006540115968

Meer informatie: Renee Boelaars