Open dag komend weekend #2 – 2020

Aanstaand weekend is de open dag bij het vmbo, de Haven Havo en het mbo. Vrijdag is de open dag in Katwijk, op zaterdag in Rotterdam, Brielle en Stellendam. Om studiekiezers uit te nodigen is er op straat en op internet veel geadverteerd.

Deze keer is er voor gekozen om onze posters vooral bij bushaltes en trein- en metrostations te hangen, plekken waar studiekiezers vaak zijn. Ook op het grote digitale scherm bij de Van Brienenoordbrug schittert het STC. Daarnaast heeft de Biro, de rijdende abri, zes dagen rondgereden in o.a. Rotterdam, Barendrecht, Krimpen aan de IJssel, Schiedam en Vlaardingen. De campagnes op de social media-kanalen, Facebook, Instagram, LinkedIn, lopen sinds half december. Deze week kunnen we een paar berichten een ‘boost’ geven als jullie meehelpen door onderstaande berichten te delen op je eigen accounts. Je kunt gebruik maken van onderstaande berichten:

Sinds half december zijn er online veel advertenties naar de doelgroepen gestuurd. Op drukke plekken, zoals metro- en busstations, hebben jongeren advertenties van het STC op hun telefoon gekregen. Dit heet mobile zoning. Hun ouders hebben op facebook advertenties te zien gekregen. Als je door de social mediakanalen van het STC loopt, zie je welke online berichten nog meer geplaatst zijn. Deze zijn onder andere op sectorniveau gemaakt en zeker het delen in jouw netwerk waard.

Open dag 17 januari – Katwijk
Katwijk trapt aankomende vrijdag af met een programma voor scholen en aansluitend de open dag. We hopen tussen 10.00 en 21.00 uur heel veel aankomende studenten en leerlingen te begroeten.

Open dag 18 januari – Rotterdam, Brielle en Stellendam
Zowel goede voorlichting als aantrekkelijke activiteiten zoals een bus besturen, het pakket-scanspel en de Virtual Reality voor Plant of the Future zijn mooie manieren om bezoekers te vertellen over de opleidingen van het STC en het werkveld. Studiekiezers kunnen een studiekeuzegesprek voeren met de afdeling Begeleiding. Hopelijk inspireren we met z’n allen vele studiekiezers door de grenzeloze mogelijkheden van het STC!

Op de Lloydstraat zijn ook de collega’s van STC Training & Consultancy aanwezig voor de Zeevaartcursussen voor volwassenen. Ook de collega’s van de MLU-OAS zijn aanwezig om informatie te delen over hun deeltijd hbo- en masterprogramma. Natuurlijk staat er ook een collega namens het vmbo en de Haven Havo. Een paar mbo-studenten staan bij het vmbo op de Westzeedijk. Hiermee geven we extra aandacht aan de doorlopende leerlijn die we vanuit het STC aanbieden.

De open dag-programma’s voor de locaties Waalhaven, Lloydstraat en Brielle die zaterdag aan bezoekers worden uitgedeeld door de ontvangstteams, vind je hier:
https://mbo-stc.nl/open-dagen/stc-mbo-college-18-januari-2020

Iedereen een goede open dag gewenst!

Meer info: afdeling Communicatie