Instemming op GROW!

In december hebben we jullie geïnformeerd dat, na de evaluatie van GROW!, de feedback die we vanuit de organisatie ontvangen hebben verwerkt is en een instemmingsaanvraag naar de OR gestuurd hebben. In de OR vergadering van vorige week heeft de OR formeel instemming gegeven om over te gaan op de gesprekkencyclus GROW!.

Deze instemming betekent dat we de pilot om kunnen gaan zetten naar de definitieve vorm. Hierbij hoort uiteraard een implementatietraject waarbij jullie als leidinggevende goed geïnformeerd worden over hoe GROW! werkt en waarin alle vragen die tot nu toe nog niet duidelijk zijn ook beantwoord kunnen worden.

Voor de medewerkers gaan we nu meer aandacht besteden aan informatie, uitleg en eventueel training. Hierin horen we ook graag van jullie wat volgens jullie nodig is om GROW! succesvol verder te lanceren in de organisatie.

Op SharePoint vinden jullie nieuwe formulieren en een verbeterde handleiding welke naar aanleiding van de feedback uit de organisatie zijn aangepast. De komende weken neemt je HR adviseur contact op over een passende implementatie voor jouw afdeling. Heb je nog vragen neem dan alvast contact op met je HR adviseur.