Korting bij Publishing

STC Publishing heeft een mooi fonds met veel boeken en ebooks welke gebruikt worden in het onderwijs. Veel van deze boeken staan gelukkig als op de diverse boekenlijsten. We merken echter ook dat er nog niet iedereen op de hoogte is van het bestaan van ons fonds en/of dat gelijkwaardige boeken van een andere uitgever worden aangeschaft.

Dat vinden wij een gemiste kans. Veel van de producties zijn (deels) geschreven door eigen docenten. De kennis en kunde van het  STC onderwijs zou toch in elk geval binnen ons eigen opleidingsinstituut moeten worden gebruikt. Heb je vragen over onze boeken en/of aanvullingen, laat het vooral weten dan zoeken we naar een oplossing voor verbeteringen. We horen ook nog wel eens dat het zo lastig is om de afbeeldingen uit een boek te gebruiken. Victor Gerrebrands is druk met het plaatsen van de afbeeldingen op het portal. Deze afbeeldingen mogen worden gebruikt in een PowerPoint of hand-outs je kan hier zoeken op afbeelding nummer.  Mis je afbeeldingen, vraag het ons!  Wil je graag een exemplaar ter beoordeling, stuur een mailtje aan publishing@stc-r.nl en dan zorgen we daarvoor.

STC Publishing stelt leerlingen van STC-Group in staat om publicaties welke door haar worden uitgeven met 15% korting te kopen. Dit geldt zowel aan het begin van het schooljaar als doorlopend voor een enkel boek.

Het bestellen is heel eenvoudig. De leerling kan naar de website www.stc-publishing.nl en bestelt het boek/de boeken welke nodig zijn. Bij de adresgegevens is het nodig dat het emailadres met de domeinnaam van STC wordt gebruikt. Dus xxxx@edu.stc-r.nl. Hierdoor wordt in het afrekenschema automatisch een korting van 15% gegenereerd. In communicatie naar de leerling/ouder is het dan noodzakelijk aan te geven dat bij eventuele bestelling van de lijst via de bekende grote schoolboekhandels de publicaties van STC Publishing in de lijst worden uitgevinkt. De leerling ontvangt anders de boeken 2x.

We zouden het op prijs stellen wanneer het bovengenoemde aanbod met de leerlingen wordt gecommuniceerd!