Doe mee met de PILOT TACOYO POWERGYM #16 – 2021

Omdat er veel enthousiaste reacties waren op de online sessie TACOYO (Training – Ademhaling – Conditie – Ontspanning – Yoga – Omgaan met Stress) in de Week van de Vitaliteit, begint er na de vakantie een pilot om te kijken of dit een les is om vaker te organiseren. Docent TACOYO Robert Molenaar gaat de lessen geven. De eerste les is online na de meivakantie op dinsdag 18 mei om 16.30. Geef je op voor 12 mei.  

Het is een les van ca 75 minuten, waarbij inspanning en ontspanning als een golfbeweging afwisselen. De les eindigt met een kwartier ontspanning. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Deze lessen zijn een ideale afwisseling om te ontspannen na een (drukke) werkdag.

Wat heb je nodig voor deze les?

  • Zorg voor een matje, een handdoek en twee flesjes water.

Geef je voor 12 mei op door een mailtje te sturen aan Nathalie Lubeek

Meer informatie: Nathalie Lubeek