STC open dagen februari #3-2022

Op 4 en 5 februari staan de open dagen voor het vmbo en het mbo op het programma. De locaties in Rotterdam, Katwijk, Stellendam en Brielle bieden programma’s op locatie aan. Inmiddels draait de online promotiecampagne op volle toeren en is de registratie geopend. Momenteel hebben zo’n 300 studiekiezers zich geregistreerd voor een bezoek. De posters verschijnen ook op steeds meer plekken. Maak jij de open dagen ook bekend in jouw online netwerk(en)?

Online delen
1. Plaats jij een bericht over de open dagen in jouw online netwerk(en)?

2. Kies een tekst aan de hand van onderstaande suggesties of maak zelf een tekst. Om geïnteresseerden snel op de juiste plek voor meer informatie te krijgen, vragen wij om altijd een relevante link naar de website toe te voegen. Voor LinkedIn gebruik je https://stc.nl/maak-kennis/open-dagen?utm_source=social-share&utm_medium=deelactie-collega&utm_campaign=od-feb22

Op o.a. Facebook, Instagram-stories en Twitter kan je gebruik maken van de korte link https://edu.nl/x6h74

Naast een algemene tekst voor vmbo en mbo samen, zijn ditmaal ook teksten voor de werelden/interessegebieden beschikbaar voor het mbo.

Tekstsuggesties:

 • Algemeen:
  Welkom in de machtig mooie wereld van het STC. Vmbo- en mbo-opleidingen voor een toekomst in scheepvaart, haven, logistiek of procesindustrie. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Transport en vervoer:
  Welkom in de machtig mooie wereld van transport en vervoer. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Logistiek:
  Welkom in de machtig mooie wereld van logistiek. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Scheepsbouw & Ontwerp:
  Welkom in de machtig mooie wereld van scheepsbouw- & ontwerp. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Scheepvaart & Techniek:
  Welkom in de machtig mooie wereld van scheepvaart & techniek. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Procestechnologie & Onderhoud:
  Welkom in de machtig mooie wereld van procestechnologie & onderhoud. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Werken in de haven:
  Welkom in de machtig mooie wereld van de haven. Ontdek welke mbo-opleiding op kantoor of buiten bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)


  Extra tips:
 • Tag STC Group via @STCgroupNL op Instagram en Facebook of via @STC Group op Linkedin (-> je moet wel even scrollen in het suggestielijstje voordat je de bedrijfspagina van STC kan taggen)
 • Vermeld als bonus ook relevante hashtags zoals #stc #studiekeuze #onlinevoorlichting #opendagen

Meer info: Marloes Groenenboom