Heb jij al iets geregeld bij arbeidsongeschiktheid? #16-2024

We vinden het belangrijk dat het inkomen van onze medewerkers goed is beschermd. Daarom heeft STC afspraken gemaakt met Loyalis, onze partner voor inkomen en zekerheid, voor een aantrekkelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Je kunt deze verzekering zelf afsluiten. Tijdelijk zonder vragen over je gezondheid. Een unieke kans.

Heb je de dekking bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid al afgesloten bij Loyalis? Dan heb je het goed geregeld! Dat geldt echter niet voor al onze medewerkers. Daarom informeren we alle collega’s de komende periode (nogmaals) over deze mooie aanvullende voorwaarde.

Waarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering belangrijk?

Vaak wordt gedacht dat het wel goed zit met de sociale zekerheid in ons land en dat ons inkomen bij arbeidsongeschiktheid goed is beschermd. Dat is niet altijd zo. Uitkeringen van de overheid en het pensioenfonds zijn in bepaalde gevallen tijdelijk en ontoereikend. De AOV van Loyalis sluit goed aan op de WIA, onze cao en pensioenregeling. Je verzekert zo alleen wat nodig is, waardoor je premie laag blijft. En belangrijker nog: je inkomen niet afzakt tot bijstandsniveau. Dat is zeker bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid een reëel scenario.

Unieke actie: tijdelijk geen gezondheidsvragen

Van 13 mei 2024 t/m 31 juli 2024 kun je de verzekering afsluiten zonder gezondheidsvragen te beantwoorden. Een groot voordeel, want je voorkomt eventuele medische uitsluitingen op je polis. Bovendien krijg je ten minste 20% premiekorting, ook na de actie. Zo is het beschermen van je inkomen toegankelijk. Lees de voorwaarden op de website van Loyalis.

De verzekering meteen regelen of meer weten?
Op deze webpagina vind je alle informatie, bereken je je premie en vraag je de verzekering snel aan.

Meld je aan voor het AOV webinar
Wil je je liever eerst verdiepen in dit onderwerp? Meld je kosteloos aan voor het webinar. In deze online sessie krijg je in 25 minuten uitleg over de verzekering van een specialist van Loyalis. Kun je er niet bij zijn? Meld je toch aan, je ontvangt een terugkijklink.