Masterclass over de energietransitie in de scheepvaart

Hierbij nodigen we je uit voor een buitengewone Masterclass over de energietransitie in de scheepvaart, met een speciale focus op onderwerpen uit het Maritiem Masterplan (MMP).

Datum      Dinsdag 28 mei

Tijd           18.00-21.00 uur

Locatie     Schiezaal, Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam

Tijdens deze Masterclass gaan we verder in op de ontwikkeling en onderhoud van brandstofcellen. Daarnaast delen we gebruikerservaringen van het varen op waterstof en het gebruik van methanol in de zeevaart. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor de huidige maritieme industrie maar ook voor de toekomstige ontwikkelingen in het lesaanbod.

Lector Jeroen Pruijn zal deze avond een keynote houden en als moderator de presentatie en vragen aan elkaar verbinden.

Aanvragers van een subsidie uit het MMP  moeten aangeven op welke manier zij human capital en kennisinstellingen betrekken bij het in gebruik nemen en exploiteren van deze systemen. Door deze Masterclass bij te wonen, kunnen wij als docenten beter voorbereid zijn op de vraagarticulatie en kunnen wij tevens onze studenten zo goed mogelijk bijstaan in het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Om in kaart te brengen hoeveel bezoekers we kunnen verwachten en om de masterclass aan te laten sluiten bij de vragen die bij ons spelen, hebben we een aanmeldformulier opgesteld. Wij vragen jullie om deze vóór 21 mei in te vullen. De vraagarticulatie zullen wij vooraf met onze sprekers delen met het verzoek om dit in de presentaties aan bod te laten komen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de inhoud aansluit bij jullie specifieke behoeften en interesses.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 28 mei!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met

Monique van der Drift (m.van.der.drift@hr.nl)

Peter Verheijen (p.h.verheijen@hr.nl)