Deel de vmbo open dagen van 14 en 15 februari #05-2024

Deel de vmbo open dagen van 14 en 15 februari

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari openen we tijdens de open dagen weer de deuren voor het vmbo en gaan we er weer prachtige dagen van maken! De promotiecampagne hiervoor draait op volle toeren. Zo heeft het pr-team op alle grote scholenmarkten gestaan, voorlichting gegeven op de basisscholen en zijn er abri’s door de stad geplaatst. Ook staan we met een advertentie in de scholenbijlages, hebben we een facebook-, Instagram-, TikTok- en YouTube-campagne en gaan we dit jaar mee in de campagne van DPG media. Als kers op de taart loopt er een team met LED-schermen in de stad en bij basisscholen. Ze kunnen niet meer om ons heen!

Door de open dagen ook via jouw eigen netwerk te delen, geven we extra aandacht aan de open dagen en verhogen we samen mogelijk het aantal bezoekers. Ook als je geen rechtstreekse connectie hebt op social media, informeer je met een bericht ook juist ouders van kinderen die nu in groep 7 en 8 zitten.

Gebruik hiervoor de onderstaande suggestie, varieer hierop of maak zelf een tekst. Om geïnteresseerden snel op de juiste plek voor meer informatie te krijgen, vragen wij om altijd een relevante link naar de open dag pagina toe te voegen.

Tekstsuggestie:
De tekst hieronder is een suggestie om specifiek de open dag extra aandacht te geven:

Kom naar de open dagen van het STC vmbo en ontdek een wereld aan mogelijkheden!

Woensdag 14 en donderdag 15 februari van 15.00 tot 20.00 uur opent het STC vmbo de deuren van de school en is iedereen welkom op onze twee mooie locaties. 📍 Waar: Lloydstraat 35 Rotterdam en Anthony Fokkerweg 4 Rotterdam 🏟. Iedereen wordt welkom geheten met een heerlijke bak koffie of warme chocolademelk gemaakt door onze barista! ☕

Maak kennis met onze enthousiaste docenten en vakken zoals Junior Maritiem, Natuurkunde Scheikunde én Koken 🥗🍰☕. Proef onze heerlijke gerechten in de kombuis en ervaar hoe het is om met een truck te manoeuvreren of kapitein te zijn op een schip.

 We nemen je mee op reis langs verschillende havens op de wereld. Zo maak je kennis met de vier werelden van de techniek, alles in en om de haven en kun je met een VR-bril de Ab Initio (ons opleidingsschip) ontdekken. Ondertussen kun je stempels verdienen voor in je paspoort en krijg je een leuk cadeautje na afloop 🎁.

Dus kom langs tijdens onze open dagen en ontdek zelf hoe leuk vmbo kan zijn🎉. We kunnen niet wachten je te zien!

#STCOpenDag #vmbo #maaktjetrots #ontdekde4werelden #techniekavontuur #logistiekavontuur #makenavontuur #varenavontuur

Afbeelding:
Onderaan dit bericht vind je het beeld voor gebruik bij tijdlijnberichten.

  • Ga op dit beeld staan en klik met de rechtermuis knop op ‘afbeelding opslaan’
  • Bewaar het beeld op je computer of mobiele apparaat en upload deze in het gewenste platform.

Landingspagina:  https://stc.nl/maak-kennis/open-dagen/vmbo-open-dagen-14-en-15-februari-2024