16 mei: kennismakingsdag Technicus duurzame energie #15-2023

Op 16 mei vindt om 15.00 uur op de RDM Campus weer een kennismakingsdag plaats voor de mbo-opleiding Technicus duurzame energie. De studie voor wie van techniek houdt en graag meewerkt aan een duurzame toekomst. Op de kennismakingsdag maken studiekiezers nader kennis met de inhoud van opleiding en de locatie. Ook gaan zij zelf aan de slag met de toepassing van nieuwe energiebronnen zoals zonne-energie en/of waterstof.

Deel de kennismakingsdag in jouw online netwerk!

Ook als je niet direct in contact staat met jongeren, zit de kracht van je netwerk juist in het bereiken van ouders, familieleden, mentoren van studiekiezers of andere personen in hun omgeving die jongeren kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een mbo-opleiding. Om het delen zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je hieronder de benodigde elementen en suggesties.  

Bijgaande afbeelding is geschikt voor tijdlijnbericht op diverse social media.

Tekstsuggestie:
Bijdragen aan een duurzame toekomst en gevoel voor techniek? Ontdek de mbo-opleiding Technicus duurzame energie! Dinsdag 16 mei voorlichting op RDM Campus Rotterdam.
#mbo #opleiding #duurzaam #techniek #studiekeuze

Link voor meer informatie
Naast het beeld en tekst is het doel studiekiezers op de website meer informatie te bieden om naar de kennismakingsdag te komen. Daarom plaats je een link naar de site bij je bericht. Deze link kan per platform/kanaal anders zijn om effectief te zijn:

Meer info: Marloes Groenenboom