Hoe tevreden ben jij? Laat het weten! #16 – 2021

Collega’s bepalen het succes van STC Group. Waar haal je plezier uit? Waar krijg je energie van? Hoe is het met je werkdruk? Waar is ruimte voor verbetering? Geef je mening! Samen met Effectory wordt er na de meivakantie een medewerkersonderzoek gehouden over werken in coronatijd, werkdruk en werkplezier. Je ontvangt via de mail een persoonlijke uitnodiging met de directe link naar de vragenlijst. Doe je ook mee?

Effectory is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat ook het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek uitvoert. Effectory geeft alleen de gemiddelde resultaten. Het is dus onmogelijk om de antwoorden op individueel niveau te achterhalen. Daarmee is je privacy volledig gewaarborgd.

Hoe werkt het?
Op maandag 17 mei 2021gaat het onderzoek van start. Je ontvangt via de mail een persoonlijke uitnodiging met de directe link naar de vragenlijs

Waarom meedoen?
Met een hogere respons is er een beter beeld van de kansen en knelpunten. De resultaten van dit onderzoek geven niet alleen inzicht in de hele organisatie maar ook per afdeling. Met de resultaten van dit onderzoek kan de werkgroep van werkdruk naar werkgeluk aan de slag met het formuleren van acties voor het komende schooljaar. En kan ieder team met elkaar in gesprek over de onderwerpen werkdruk en werkgeluk.

Eens in de twee jaar houden we een groot medewerkersonderzoek.

Meer info: Tessa Brandt-Rozema of de online helpdesk van Effectory