STC-vieringen en centrale evenementen

Zoals al aangekondigd, en volgens traditie, sluiten we met STC gezamenlijk het jaar 2023 af met een spetterend kerstevenement. Dit jaar vindt dit plaats op 22 december. Zoals jullie weten, is deze viering meer dan een feest: de kerstmarkt staat symbool voor onze saamhorigheid in STC en wederzijdse waardering.

In lijn met de huidige financiële realiteit en onze wens om verstandig met middelen om te gaan, hebben we besloten dit jaar geen aparte financiële ondersteuning te bieden voor team- of afdelingsborrels die naast de kerstviering worden georganiseerd. We geloven dat het samenzijn tijdens de centrale kerstviering een prachtige gelegenheid is om onze banden te versterken en samen het jaar af te sluiten. Daarnaast moedigen we iedereen aan om na de feestdagen en de jaarwisseling de collega’s binnen de eigen teams het nieuwe jaar te verwelkomen. Dit biedt een mooie kans om in kleinere groepen samen te komen en persoonlijke wensen uit te wisselen. En dat betekent dat we geen kostbare centrale nieuwjaarsreceptie meer organiseren.

Ook voor de zomerperiode hebben we een nieuwe aanpak: in plaats van een centrale jaarafsluiting, die afgelopen jaar niet goed is bezocht, of door Covid-19 niet mogelijk was te organiseren, moedigen we nu teams en afdelingen aan om zelf iets te organiseren dat past bij hun eigen smaak en voorkeuren. Om dit te ondersteunen, stellen we middelen beschikbaar dit te organiseren. Het is een uitgelezen kans creatief te zijn en iets unieks te plannen dat jullie team verbindt.

Deze beslissingen zijn genomen met het oog op een balans tussen kostenbesparing en het behoud van onze collectieve geest. We blijven geloven in het belang van samenzijn en aandacht voor elkaar. Laten we deze momenten koesteren en optimaal benutten.

We hopen jullie allemaal te zien op 22 december!