Vernieuwde cybersecurity awareness trainingen #13-2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat na een evaluatieperiode van enkele maanden, we binnenkort weer van start gaan met onze cybersecurity awareness trainingen.

Het afgelopen jaar hebben we nauwlettend gekeken naar de deelname en het kennisniveau binnen de organisatie, en we zijn dankbaar voor de betrokkenheid en interesse die velen van jullie hebben getoond. Jullie toewijding aan het versterken van onze cybersecurity cultuur is essentieel in deze digitale tijd.

Gedurende de evaluatieperiode hebben we uitgebreid geanalyseerd hoe we de trainingen kunnen verbeteren om een nog effectievere leerervaring te bieden. Dit omvat niet alleen het verrijken van de inhoud met de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen op het gebied van cybersecurity, maar ook het verbeteren van de toegankelijkheid en interactiviteit van de trainingen.

Het behouden van een hoog niveau van cybersecurity bewustzijn is cruciaal, vooral in een tijd waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren. Daarom zetten we ons in om jullie de best mogelijke tools en kennis te bieden om jezelf en STC te beschermen tegen cyberaanvallen.

We kijken ernaar uit om samen met jullie te werken aan het versterken van onze cybersecurity verdedigingen en het creëren van een veiligere digitale omgeving voor ons allemaal.

De vernieuwde cybersecurity awareness trainingen starten op 15 april en vervolgens elke 1e maandag van de maand. We nodigen jullie allemaal uit om actief deel te nemen en jullie kennis op het gebied van cybersecurity verder te ontwikkelen.

Samen kunnen we STC sterker en veiliger maken tegen cyberdreigingen.

Meer info: Team IBP